Anden indretning med bad og fliser

Anden indretning med bad og fliser

Med bad og fliser menes mange andre ting end det, som der netop ligger i navnet: bad og fliser.

Det er mest tiltænkt som en indeksering til de ting, man køber og finder i forbindelse med bygningen og brugen af et badeværelse og lignende, selvom selve badet og de ofte benyttede fliser er i hovedsædet.

Se bare her: https://shop.badogfliser.dk/shop/frontpage.html

Men selv når man har fået opbygget det badeværelse, som man godt kunne tænke sig, der har alle de fornødenheder, som man skal bruge, er tidssvarende og passer i former til dem, man er om at bruge badeværelset, så er der jo også andre ting, der skal ind i rummet.

Tænk bare på de populære boligprogrammer, hvor nogle mennesker bliver sat til at renovere eller helt bygge et hus. Det står flot tilbage, men man synes altid, at der mangler noget.

Dette “noget” kommer så, når en indretningsekspert dukker op og placerer alt fra nips til brugsgenstande i lokalerne, så huset begynder at få sjæl og personlighed.

Det er jo dette, man skal til at gøre nu, hvor rummet er bygget færdigt med bad, toilet, brusekabine, spejl, skabe med videre.

Men det er jo bare et nøgent, anonymt rum, der netop mangler noget bemærkelsesværdigt og personligt, der kan være med til at give det noget sjæl.

Så er det ved at være på tide, at man laver den dosmerseddel over, hvad man har brug for i indretningen af lokalet.

Vi forestiller os ikke alle de små nødvendige ting, der er personlige ved brug såsom en hårtørrer, creme til kroppen, barbermaskine og videre. Dette må hvert medlem af husstanden stå for.

Nej, vi er mere ude i, at der er behov for håndklæder, gardiner eventuelt, bademåtter, håndklæder og videre.

Dog skal man helst ikke sætte for mange nipsgenstande ind her, da det kan blive farligt med de mange temperaturforskelle, og man fægter med arme og ben i emmet med dårligt udsyn, efter man lige er rummet ud af badet.