Bestil online tøjvask i hele hovedstaden

Bestil online tøjvask i hele hovedstaden

Få en hjælpende hånd med tøjvasken

Det at kunne tage rent tøj på, når du står op morgenen er et privilegie, de færreste nok vil undvære. Men i en travl hverdag, der for mange byder på job og derefter madlavning og samvær med ungerne, kan tøjvask være en svær disciplin at få presset ind i kalenderen. Men da rent tøj både er dit ansigt udadtil og afgørende for dit personlige velvære, er tøjvask jo noget, der er helt nødvendigt at få klaret med jævne mellemrum. Den hjælpende hånd der på en let og elegant måde befrier dig for at skulle bruge din kostbare fritid på at komme igennem bunker af vasketøj, finder du hos Mundasrens.

Rens af både jakkesæt og brudekjole

Mundasrens er et renseri, der er sat i verden for at hjælpe dig, der er bosat i hovedstadsområdet med at få klaret tøjvasken på en skånsom, miljøvenlig og bæredygtig måde. Vi tilbyder alle ydelser inden for renseri. Det betyder, at vi både kan tage os af både din beskidte skjorte, dit jakkesæt eller sågar din brudekjole. Alt det tekstil du måtte have, der kan blive beskidt, kan du få gjort rent og pænt ved at kontakte Mundasrens.

Bestil tøjvasken online

Mundasrens ApS er et bæredygtigt online renseri, der på nettet tilbyder alle ydelser inden for renseri. Du klikker dig bare ind på vores hjemmeside og bestiller den tøjvask, du måtte have brug for. Dernæst går der ikke længe, før vores folk står ved din hoveddør klar til at tage dit beskidte vasketøj med til renseriet. Så snart tøjet igen er rent og pænt, bliver du kontaktet og får dermed dit rene tøj tilbageleveret. Lettere kan det simpelthen ikke være. Skulle dine bukser have fået en flænge, så kan du også sende bud efter vores online skrædder, der henter, syr dit tøj, og bringer det tilbage inden for 72 timer.