Få en bedre varmeøkonomi med en varmepumpe

Få en bedre varmeøkonomi med en varmepumpe

Moderne varmepumper er det bedste bud på en miljø- og klima venlige opvarmnings metode for private husejere anno 2019. Med en varmepumpe – uanset om der er tale om et jordvarme anlæg, en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, kan du ikke alene spare mange penge på dine årlige udgifter til opvarmning af hjemmet. Du kan også medvirke til et bedre samlet CO2 regnskab, udelukkende ved at benytte denne særdeles energi effektive opvarmnings metode i stedet for dit gamle fyr eller dine dyre elradiatorer.

Kan jeg få billigere varme med en varmepumpe?

Det korte svar er ja – med en varmepumpe bliver det billigere for dig at opvarme dit hus. En luft til vand varmepumpe kan erstatte dit fyr, hvis du har et hus, som fortrinsvis varmes op ved hjælp af cirkulerende vand.

Den smarte og drift sikre luft til vand varmepumpe vil sagtens kunne varme vandet i dit hjem – såvel brugsvand som cirkulations vand – op hurtigt og effektivt, selv i de hårdeste vintre. Og da en luft til vand varmepumpe er op til fem gange mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end et slidt fyr, vil du med god samvittighed kunne skrue godt op for varmen uden at skulle have dårlig samvittighed over for hverken klimaet eller husholdnings budgettet.

Luft til luft varmepumpen – det moderne alternativ til elvarme

Er det der imod de elektriske varmeapparater, som trænger til at blive skiftet ud, kan du med fordel erstatte disse med en luft til luft varmepumpe. Ud over det, at du får meget billigere og mere effektiv opvarmning med cirkuleret luft, kan en luft til luft varmepumpe også bidrage til et sundere indeklima. De fleste luft til luft varmepumper kommer nemlig med indbygget luft filter og fugt regulator.

Du kan læse mere om varmepumper på https://www.givekoleservice.dk/varmepumpe-vejle/