Få hjælp til kloakering hos kompetent entreprenør i Galten

Står du for at skulle udføre en større renovering med tilhørende ombygning eller tilbygning, og har du i den forbindelse brug for hjælp til udvidelse eller nyanlæggelse af kloaksystemer? Så kan du, såfremt arbejdet skal foregå i Århus området, med fordel kontakte Harald Røgen & Sønner.

Hvilke former for kloakentreprise forestår Harald Røgen & Sønner?

Når du vælger at overlade kloak arbejdet i forbindelse med dit bygge projekt til Harald Røgen & Sønner kan du være sikker på at alt arbejde udføres med stor ekspertise og sans for såvel detaljen for for de større linjer.

Harald Røgen & Sønner varetager blandt andet opgaver i forbindelse med nyanlæggelse af kloak installationer og total kloakering, lovpligtig kloak separering af regnvand og spildevand, udskiftning af tagbrønde, nedgravning af dræn og vandledning samt opførelse af faskiner, montering af tilbageløbsstop og højtvandslukke samt tætning af brønde og kloak ledninger.

Hos Harald Røgen & Sønner kan du også få hjælp til montering af rottespærre hvorved du kan undgå rotte invasion og dermed forebygge store skader på dit kloak system. Og så udfører Harald Røgen & Sønner selvfølgelig diverse former for service, vedligehold og reparation af eksisterende kloak systemer, lige som du kan oprette en aftale om professionel spuling og tv inspektion af dine kloakker på regulær basis.

Øvrige entreprenørydelser hos Harald Røgen & Sønner

Som entreprenør er Harald Røgen & Sønner ikke alene underleverandør af kloak arbejde. Harald Røgen & Sønner kan også hjælpe dig med rigtig mange andre ydelser, for eksempel levering af sand, grus, ral eller sten til din byggeplads, lægning af træde og belægnings sten, opfyldning af grusveje samt diverse former for betonarbejde, her under støbning og opsætning af fundamenter. Og skal du have nedgravet en trampolin i din have kan Harald Røgen & Sønner også sagtens hjælpe dig.

Du kan læse meget mere om Harald Røgen & Sønner og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden rogen.dk.