Find den bedste græstrimmer til den laveste pris

Når det bliver sommer og alting spirer og gror, er det på tide at få gang i plæneklipperen – i hvert fald hvis din græsplæne skal stå flot og veltrimmet sommeren igenne. Græs vokser nemlig utroligt hurtigt. Og hvis du som mange have ejere slås med vildt voksende græs langs plænens kanter kan du med fordel anskaffe en græstrimmer.

Hvordan fungerer en græstrimmer?

En græstrimmer består af et trimmer modul som er monteret på et langt skaft med et håndtag. Selve trimmer modulet indeholder en hurtigt roterende nylon tråd – den såkaldte trimmer tråd – som på effektiv vis skærer græsstråene ned til den ønskede højde. I forbindelse med håndtaget sidder styrke aggregatet som du bruger til at tænde og slukke din græstrimmer samt justere indstillingerne.

Hvorfor skal jeg købe en græstrimmer?

Det er en god idé at købe en græstrimmer hvis der er stede i din græsplæne hvor din plæneklipper har vanskeligt ved at komme til. Det kan for eksempel være omkring dine bede eller tæt på stensætninger. Det kan også være at din græsplæne grænser op til en flise eller grus belagt havegang – og hvis du gerne vil have at kanterne på plænen står snorlige kan du bruge din græstrimmer til at gå dem efter når du har slået græsplænen.

Hvilke typer græstrimmer findes der?

Grundlæggende findes der tre forskellige typer græstrimmer: Den batteridrevne, den eldrevne med ledning, og den benzindrevne. Hvilken model du skal købe kommer i høj grad an på dine ønsker til rækkevidde og selvfølgelig havens og græsplænens størrelse.

Til den lille have kan du sagtens nøjes med en eldrevet græstrimmer med ledning. Skal rækkevidden være lidt tørre kan det anbefales at du anskaffer en batteridrevet model eller måske en af de helt store benzindrevne græstrimmere.

Du kan finde alle tre typer græstrimmer i den online shop på 10-4.dk