autoværksted - brugte biler

Find det bedste autoværksted nær din bopæl i Frederikshavn

Find det bedste autoværksted nær din bopæl i Frederikshavn

advertorial

Er du bilejer? Så har du brug for kontakt til et godt lokalt autoværksted som kan hjælpe dig med bilen. Og det er i den forbindelse en fordel at vælge et værksted tæt på bopælen.

Hvor finder jeg et godt autoværksted i Frederikshavn?

Hvis du og din familie er bosiddende i Frederikshavn eller nærmeste omegn giver det således en verden af mening at finde et autoværksted i netop dette område.

Tæt på Frederikshavn finder du Gærum Auto ApS, tidigere kendt under navnet Tougaard Biler – et velrenommeret autoværksted som med sikkerhed vil kunne hjælpe dig med alt hvad der vedrører servicering og reparation af din og din families bil. Hos Gærum Auto ApS finder du nogle af Nordjyllands dygtigste og mest kompetente automekanikere og service teknikere som står klar til at tage imod dig og din bil.

Med hjælp fra Gærum Auto ApS kan du sikre din bil en lang levetid uden nedbrud eller skader, hverken indvendig eller udvendig. Lader du Gærum Auto ApS forestå de regelmæssige service tjek af din bil kan du være sikker på at denne altid er i fin og køreklar stand.

Du kan med stor fordel indgå en service aftale med Gærum Auto ApS som blandt andet inkluderer rabatter på en lang række ydelser og produkter samt eksempelvis gratis hjælp til dækskift sommer og vinter. Og med en service aftale hos Gærum Auto ApS får du tilmed mulighed for at lade dine sommer og vinter dæk opbevare på værkstedets dæk hotel når disse ikke er i brug.

Gærum Auto ApS kan, med andre ord, fungere som din professionelle sparring partner når det handler om din bils helbred og sundhed. Du kan læse mere om Gærum Auto ApS på værkstedets hjemmeside tougaardauto.dk. Og du kan altid komme forbi værkstedet til en uforpligtende samtale omkring dine og din bils behov for service eller reparation.