Misbrugscenter

Fordriv tiden på et misbrugscenter

Fordriv tiden på et misbrugscenter

advertorial

Der er de gange, hvor man er indlagt ambulant, så man kan være derhjemme det meste af tiden, mens man er i noget behandling.

Men måske er behandlingen i sin opstartsfase, eller den er så krævende for, at man kan komme sig igen, at man er nødt til at være decideret indlagt.

Det er som regel noget, man bedømmer fra gang til gang, hvad der kan bedst svare sig, for det er ikke sikkert, at det er nødvendigt med samme indlæggelsesmetode ved den samme person, hvis der sker et tilbagefald.

Men hvis man så er indlagt “hele tiden”, så er der også perioder, hvor der ikke aktivt er en behandling i gang, men hvor man skal have tiden til at gå, fordi man ikke har ens fritidsinteresser i nærheden af en, og man kan ikke besøge dem, man kender.

image

En af flere misbrugsbehandlinger finder du på https://behandlingscenter-stien.dk.

For man er måske ikke klar til at komme ud i det almindelige liv lige med det samme.

Det kan lade sig gøre, at få tiden til at gå på et misbrugscenter

Dog er den her ledige tid lige så vigtig som behandlingstiden, for det er her, man ikke har nogle til at holde en i hånden og tale en til fornuft, hvis misbrugsdæmonen taler til en.

Således kan det være smart at have hyggelige aktiviteter med de andre, der er indlagte, selvom man selvfølgelig skal respektere, når de vil være for sig selv.

Og så skal man huske på, at man ikke har travlt med at skulle nå noget eller lave noget, da ens hovedformål her er at komme i bedring.

Så man kan sagtens bruge en hel dag på at læse en bog, eller man går nogle ture, spiller bold, dyrker motion eller andet, som man bedømmer at være harmløst eller ligefrem gavnligt for ens behandling.

Hvis det bliver for ensformigt, så kan man forsøge at lægge del- og helmål med de aktiviteter, så der kommer noget variation i dem.