Forkælelse med de bedste produkter

Forkælelse med de bedste produkter

Tag et kik på disse lækre produkter på https://www.veracura.com/shop/aeteriske-olier-10c1.html. Der er forskellige produkter,som er produceret på deres produktionsanlæg i Knebel på Mols. Der er eksempelvis Aloe Vera produkter, som kun indeholder naturlige ingredienser. Det er en god oplevelse og følelse, at man kan forkæle sin krop med de reneste og naturligste produkter. Der er også mulighed for at prøve at drikke Aloe Vera, det gør kun noget godt indeni. Der er en masse gode vitaminer i, samt kan det afhjælpe oppustet mave, og gør dit immunforsvar meget bedre. Døjer du med ømme muskler, er der rig mulighed for at finde en god massageolie til det.

Der er fantastiske olier til lidt af hvert, der kan bruges til håret, og til hele kroppen. Olierne dufter samtidig himmelsk, der er ligeledes en masse dufte at vælge imellem, som absolut gør din olie endnu bedre. Står man og skal til en fødselsdag eller fest, og mangler en forkælelses gave, er dette det rette sted at kigge. Der er nemlig mulighed for at vælge en gaveæske, med de forskellige produkter, om det skal være cremer, olier m.m. 

 

Kontakt og levering

Det er ganske nemt at bestille sine gode velvære produkter, du kan stille og roligt sidde i din sofa, og hygge dig med det. Varene bliver sendt med post nord, og når de er kommet godt frem, må man lige få tjekket om alt er som det skal være. Man har 2 års reklamationsret på sine varer, og der vil blive kigget på om varen skal ombyttes eller klares via tlf, hvis det er tilfældet. De er altid klar til at hjælpe dig på den bedste måde, så du selvfølgelig igen vil bestille varer fra os. De ser meget frem til at modtage din bestilling, Der er åben fra mandag til fredag, i tidsrummet 8.00-16.00 samt fredag fra 8.00- 15.00.