Her findes den rigtige dygtige tandlæge

Her findes den rigtige dygtige tandlæge

Du får automatisk besked på, at du skal skifte læge – eller du får i hvert fald tilbuddet om det – når du skifter adresse.

Hvis du ønsker at skifte tandlæge ved adresseskifte eller af anden årsag, så skal du selv huske dig selv på det.

Og må vi i den forbindelse foreslå dig at skifte til Martin åside i Ringsted på Sjælland, hvis du ikke allerede har gjort det?

Det er en anbefaling med belæg herfra med gode resultater og anbefalinger i bagagen, og tag det fra en ægte skribent af kød og blod, der forfatter dette, så der altså ikke er tale om en robot eller anden, der skriver disse ord.

Måske bor du allerede i nærheden af Martin i Ringsted, og så bliver det kun let for dig at komme hen til tandlæge, men selv hvis du ender med at få lang transporttid til tandlæge Martin, så er det bestemt transporten værd.

Ville du ikke også mene, at det bedre kan betale sig at rejse efter kvalitet, end at man bare vælger den nærmeste tandlæge, som måske har dumpet sine priser for at få kunder til, men hvor kvaliteten så også hænger løst ved derefter.

Hos Martin er du og din mund altid i gode hænder, så du kan være vis på, at du altid får den rette behandling af din munds indhold, både når der er tale om et kontroltjek, eller hvis du skal have en hurtig behandlet, baseret på et akut problem.

Som ved at have en fast læge er det jo også godt at have et nært forhold til ens tandlæge, så man kan have de vante samtaler og den behandling, man føler sig mest tryg ved.

Så slipper man også for at skulle indføre en ny tandlæge i ens historik.

Husk lige på også at få videresendt dine røntgenbilleder, hvis de er nye, fra den gamle tandlæge til Martin, så han er opdateret forud for dit første besøg.

Han glæder sig til at se dig!