Revisor

Hvilke opgaver kan en revisor hjælpe dig med?

Hvilke opgaver kan en revisor hjælpe dig med?

advertorial

Har du brug for en revisor til din virksomhed? En revisor kan hjælpe dig på flere områder, når det kommer til varetagelsen af din økonomi og regnskab. Hvis du ikke selv er skarp til at holde styr på dine penge eller økonomi generelt, så er en revisor den helt rette person at henvende sig til.

Men hvilke opgaver sidder en revisor typisk med, når alt kommer til alt? Det har vi skrevet om i dette indlæg. 

 

Revisor

 

1. Indberetning af skat

En revisor hjælper dig med at tage sig af alle dine skattebehov, herunder hjælp til at udarbejde selvangivelser eller indgive skatter. Dette gælder især for virksomheder, der skal indsende forskellige typer virksomhedsskatter i løbet af året.

Skat kan godt være kompliceret at sidde med selv, men en revisor kan hjælpe dig godt på vej, så du altid har styr på sagerne og ved, hvad du skal betale i skat og om din forskudsopgørelse.

 

2. Regnskab

En revisor hjælper med at holde styr på dit regnskab. Det betyder, at de skal håndtere fakturaer, betalinger og kvitteringer. Efterhånden som din virksomhed vokser, skal du holde styr på de penge, der kommer ind og går ud, så du ved, hvor de går hen. Din revisor er en god person at få hjælp til på dette område. Du skal også vide, hvor mange penge din virksomhed tjener.

En revisor kan også hjælpe dig med lønningsopgaver. Hvis du selv står for ansættelse, afskedigelse og ledelse af medarbejdere i din virksomhed, kan en revisor måske lette arbejdsbyrden for dig.

 

3. Erhvervsrådgivning

Din revisor kan give dig virksomhedsrådgivning eller forslag til, hvordan du kan gøre din virksomhed bedre eller forbedre den på en eller anden måde. Hvis du f.eks. skal beslutte, om du skal ansætte flere medarbejdere i din virksomhed, kan en revisor hjælpe dig med at foretage beregninger og analysere omkostningerne ved denne beslutning.

Du kan finde en dygtig revisor via linket her: https://www.lars-olsen.dk/.