Kæmp for kloden før det er for sent!

Kæmp for kloden før det er for sent!

Klimaet har højeste prioritet politisk disse dag – heldigvis! Og på højeste tid. Vores klode er nemlig mere udfordret end nogensinde, og skylden bærer vi mennesker. Vi har tæret på jordens og naturens ressourcer i en uendelighed, og nu er der ikke flere tilbage. Derfor skal der handles NU, og kun hvis vi alle melder os ind i kampen, har vi en chance for at bevare planeten.

Der findes heldigvis mange ting, du kan gøre – og det behøver ikke være omfattende. Organisationen Verdens Skove tilbyder et væld af måder, hvorpå du kan hjælpe; besøg eksempelvis https://shop.verdensskove.org, hvor du kan finde alskens lækre produkter samt deres populære og efterhånden særdeles velkendte Regnskovscertifikater. Men du kan også finde et hav af andre ting – til de yngste fås de sødeste og blødeste dyrebamser, der med garanti vil glæde enhver lille knægt eller tøs. Husk desuden på, at det i særdeleshed er for ungernes skyld, der skal sættes ind – det er dem, der skal bebo kloden efter vi er gået bort.

Til den søde tand får du eksempelvis den lækreste mørke chokolade, der er både økologisk og vegansk, og du kan finde sunde og velsmagende snacksbars fra Ganefryd. Børst herefter dine bisser med tandbørsterne fra “Humble Brush”, der fås både til børn og voksne. Du finder også bøger, statement t-shirts og sweatshirts, plakater, film – og meget, meget mere!

Prøv også de sjove sæt med “plant-selv-regnskov”, der giver dig mulighed for at opforstre tropiske planter i eget hjem – for eksempel tropiske sukkeræbler, sydamerikanske flasketræer, kæmpe passionsblomster og spøgelsesplanter.

Du kan selvfølgelig også vælge blot at donere en portion penge til organisationen, og her tæller alle beløb! Hvis du vil gå skridtet videre, kan du møde op til et af de hyppige informationsmøder, hvor der fortælles om frivilligt arbejde i organisationen. Der er altså rig mulighed for ikke blot at lade det blive ved snakken!

Red regnskoven før det er for sent!