gulvafslibning

Kom skrammer, splinter og skjolder til livs med en effektiv gulvafslibning

Kom skrammer, splinter og skjolder til livs med en effektiv gulvafslibning

Har du efterhånden fået nok af splinter i fødderne – og af at skulle se på et slidt, plettet og på alle måder trist trægulv? Så bør du overveje en gulvafslibning. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at dit trægulv kan blive rigtig flot igen med den rette behandling, og det er i hvert fald stensikkert, at det ikke bliver pænere af at få lov at forfalde yderligere.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Du bør altid overlade afslibning af gulve til en erfaren og rutineret fagperson. På den måde minimerer du risikoen for at lave skader på gulvet. Og samtidig slipper du selv for det tunge og trælse arbejde.

En professionel gulvmand vil benytte en særlig maskine til afslibning af gulve. Denne er forsynet med en slibe rondel som roterer i det vandrette plan. Slibe rondellen påmonteres sandpapir i varierende korn størrelser – først groft, og dernæst fint. Når slibe maskinen føres hen over gulvet vil alle de overfladiske skønhedspletter forsvinde som dug for solen.

Skjolder fra spildte væsker, som er suget op i træværkets fibre, samt slidspor fra nedtrådt skidt og tøv stikker nemlig sjældent dybere end 1 – 2 millimeter. Dette er netop den mængde af overfladen som fjernes ved en gulvafslibning. Det samme gør sig gældende på småskrammer og ridser samt gullige plamager fra solfalming. Og de irriterende splinter udjævnes hurtigt og effektivt ved en gulvafslibning.

Hvad kan jeg opnå med en gulvafslibning?

Efter en grundig gulvafslibning vil gulvet fremstå flere toner lysere end før, og helt jævnt og ensartet i overfladen. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionelt udført gulvafslibning kan gøre. Med den rette efterbehandling vil trægulvet få netop det udtryk du ønsker. Og så har du et smukt og skinnende gulv som du kan have glæde af i mange år.

Bestil et tilbud på en billig gulvafslibning hos Gulvkanonen, og se de aktuelle Gulvkanonen priser, på hjemmesiden Gulvkanonen.dk