Malerfirma Viby – Transformation af dit hjem

Går du med et ønske om at give nyt liv til dit hus/lejlighed/virksomhed? Så kan et nyt lag maling være den enkle løsning på dette. Dette alene kan give en komplet ændring, af udtrykket og fremtoningen af et rum. Derfor er vores erfarne, dygtige og servicemindede ansatte altid klar, til at give dig en hjælpende hånd med udførelsen af dit malerarbejde.

Maler i Viby: Perfekte resultater til professionelle og private

Vi starter processen ud med en dialog, hvor vi kommer ind på dine ønsker og forventninger til arbejdet, hvilket giver os et udgangspunkt at arbejde fra.

Vores ansatte er eksperter inden for deres fag, hvilket inkluderer viden omkring komplementærfarver, lysindfald og andre faktorer som kan påvirke udseendet af dit hjem/virksomhed. Vi ved at det er en tillidserklæring at lade andre foretage ændringer i vores hjem og vi vil have at du skal føle dig i trygge hænder hos os. 

Vi ser vores arbejde som en kunstform, da det skal pryde væggene i dit hjem, i mange år fremadrettet. De services vi tilbyder inkluderer: 

  • Maling af dit eller din lejlighed
  • Maling af dine lofter eller dit træværk
  • Spartling af dine vægge
  • Opsætning af filt 

Vi tager os dermed også af de andre detaljer, som til tider vil skulle finpudses, for at opnå det optimale resultat af dit malerarbejde. Et klassisk eksempel kan være ujævnheder i materialet, på overfladen som skal males m.m. Det kan spare dig både tid og penge, ved ikke at være nødsaget til at benytte forskellige firmaer til at udføre diverse opgaver, men i stedet modtager ét samlet tilbud. Du er som kunde hos os, dækket af vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før du er tilfreds. 

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på den opgave du ønsker udført? Så kan du med fordel tage kontakt til Malerkanonen: https://malerkanonen.dk/malerfirma-viby/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *