Søger du efter et autoværksted?

Det er ikke altid nemt at finde et nyt autoværksted. Årsagerne hertil kan være, at du er flyttet til en anden by, eller at du ikke har været tilfreds med dit tidligere autoværksted. Uanset grunden til at du skifter autoværksted, så er der nogle ting, du skal tænke over, når du vælger et nyt autoværksted.

Vælg nyt autoværksted

Nogle af de vigtigste ting ved et autoværksted er, at du betaler for det, I har aftalt, der skal laves på bilen. At der er god kundeservice og at mekanikeren har forstand på din bil.

1. En regning der passer

Beløbet skal stemme med det tilbud, mekanikeren har givet dig. Der findes autoværksteder, hvor de lige finder på at lave lidt ekstra, som I slet ikke havde aftalt. Nogle betaler bare, og det er til fordel for autoværkstedet. Sådan skal det ikke være!

Hvis prisen afviger, fra det tilbud du har fået, skal du klage og eventuelt ikke bruge mekanikeren mere. Det gælder uanset, om det omhandler service, dækskifte eller en reparation af bilen!

2. God kundeservice

Servicen skal være i orden. Det skal være sådan, at du forstår din mekanikeren og at han/hun også forstår dig. Du skal blive mødt af en medarbejder, når du træder ind i butikken – ikke stå og vente længe på service. Der må også godt være fordele som lånebil og gode ventelokaler – når du skal have lavet små som store ting på bilen.

3. Forstand på dit bilmærke

Det er altid rart, at mekanikeren har styr på din bil. Derfor vælger mange et autoværksted, der er specialist indenfor deres bilmærke. Her kan du være sikker på, at de ved, hvad de laver. Og at der bliver brugt originale bildele fra netop dit eget bilmærke. 

Læs mere om dette autoværksted, der er specialiseret i Ford og Peugeot: https://www.jyskautocenter.dk/autovaerksted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *