Spor din forsendelse med GLS Track

Spor din forsendelse med GLS Track

Sender og modtager du ofte pakker eller andre typer forsendelser? Så har du sikkert mere end én gang draget nytte af Track and Trace.

Hvad er Track and Trace?

De fleste, som med regelmæssige mellemrum bestiller varer via online shops, har stiftet bekendtskab med Track and Trace. Track and Trace er det system, som sætter dig i stand til at følge din pakke på dens rejse fra afsender til modtager, med Track and Trace kan du til hver en tid få en status på, hvor i verden din forsendelse befinder sig. I mange tilfælde kan man også blive opdateret med et forventet leverings tidspunkt.

Før i tiden skulle man gå via en browser på sin computer for at få adgang til Track and Trace, men nu om stunder har de fleste fragtfirmaer en app udviklet specielt til formålet. Med en Track and Trace app bliver man som modtager opdateret via sin smartphone, og vil således til et hvert tidspunkt have et overblik over, hvor langt forsendelsen er nået.

Visse apps samler tilmed Track and Trace oplysninger fra forskellige firmaer, således at man kun behøver én app for at kunne følge med i alle sine forsendelsers rejser, selv om de er sendt via forskellige fragtfirmaer.

GLS Track – når du anvender et af de mest kendte fragtfirmaer

GLS Track anvender det mest kendte princip for Track and Trace, som findes på verdensplan – nemlig stregkoder som unik forsendelses identifikation. Med GLS Track registreres pakken hver gang den skifter hænder eller er i told eller transit. Dette sker ved, at hver enkelt operatør scanner stregkoden med en håndholdt scanner, som så sender data til en central, hvorfra de pushes til din app.

Med Track and Trace fra GLS Track har du altid styr på din GLS forsendelse, uanset om du sender på tværs af lande eller kontinenter, og uanset hvor mange operatører, som behandler din pakke.

Læs mere om GLS Track på pakke.dk