gulvafslibning

Udnyt en gulvafslibning til at få gjort grundigt rent derhjemme

Udnyt en gulvafslibning til at få gjort grundigt rent derhjemme

Du har måske fået at vide, at før man kan komme til at udføre en god omgang gulvafslibning på dit trægulv, så skal du fjerne alle de ting fra gulvet, som der kan fjernes.

Vi er næsten kun tilbage ved radiatorrør, som man ikke kan rykke rundt på.

Hvis det er længe siden, at man har fået lavet en gulvafslibning på ens gulv, eller det måske er den første i ens hjem, så kan man blive overrasket over, hvor medtaget gulvet er, og hvordan man kan se, hvor det er blevet brugt mest, og hvor lyset har ramt det hovedsageligt.

Og så ser man også, hvor beskidt der egentlig er!

Man havde sådan set også tænkt sig at gøre lidt rent, inden der skulle laves en gulvafslibning, men når nu rummet er helt tomt, så kan du jo lige så godt få gjort bedre rent, end du gør til hverdag.

Gulvafslibningen bliver anledningen til at få et pænere hjem

Nu er det jo lettere at komme til, for du skal ikke rykke rundt på møbler, som du ellers plejer, så du bliver ikke lige så hurtigt udmattet, og du kan komme til i kroge og hjørner, som du ikke tidligere kunne.

Derfor får du også lige vasket væggene lidt, støvsuget oppe under luftet og lige fjernet alle de sager, som der havde gemt sig under møblerne.

Tæpperne bliver også lige bankede, og så bliver der luftet grundigt ud.

Hvis du har fjernet lamperne, der stod i rummet, kan det være smart at stille nogle op i vindueskarmene, så der trods alt er lidt lys for gulvafsliberen, da man ikke kan forvente, at vedkommende har taget lys med selv.

Efter gulvafslibningen har man jo så også ikke alene et virkelig flot gulv, men ens rum er funklende rent, som det næsten ikke har været, siden hjemmet blev opført.